19 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица със силна енергия и нова мотивация.

Измъчени от съмнения и преживявания, сега идва времето на смели решения и действия.

Слънцето е в хармоничен аспект с Плутон – това е всичко, което ни трябва, за да овладеем текущата ситуация в ръцете си и да не се извиняваме само с ретро Меркурий.

Денят е подходящ да рестартирате старите си интереси, знания и умения. Плутон ще рестартира и някои политически интереси. Нека всичко това да протича на вътрешен план, не бързайте да споделяте и да заявявате публично своите намерения.

Още един точен аспект има днес – опозиция на Меркурий с Юпитер, която дава колебливост, нерешителност и труден избор. За преговори няма да бъде най-удачен момент, въпреки че, силата на Плутон ще неутрализира това негативно влияние. Предпазвайте се от излишен оптимизъм и разсеяност – това са слабите звена за деня. Но, като цяло, няма да останете разочаровани от звездите днес, защото енергията ще бъде доста силна и полезна и няма да се зацикля над дадени проблеми.

Следете за полезни знаци в часовете от 17 до 20 ч., така ще може да се ориентирате как да действате през следващите 10-тина дни.

Вторник също ще бъде позитивен ден, може да си направите планове, само не и след 19 ч., защото времето вече няма да е ефективно.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.