19 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес ни очаква хубав ден, Луната вече е в Риби и цял ден ще сформира хубав аспект с Венера. Това ни обещава подем на силите, добро настроение, хармонично общуване и възможност да се порадвате да множеството земни радости, които обикновено стоят неоценени.

Добър ден е за пазар, ако искате да зарадвате и да обновите гардероба на любимите ви мъже и синове, днес може да направите това. Когато Марс е във Везни, знака на красотата и естетиката се избират много хубави изделия за мъжете. Е, разбира се, не само за мъжете…, естествено, че и дамите могат да се възползват от хубавите дати за пазар, които винаги може да видите на страниците на моя сайт ето ТУК

На небето се сформира и хубав аспект на Меркурий с Юпитер, който е много добре да се използва максимално ефективно до 22 септември включително. На първо място това е отличен аспект за обучение, за общуване, водене на преговори, за посредничество, търговия. Като се прибави и благоприятният факт, че на 21 септември очакваме пълнолуние в Риби, виждаме че това е отличен период за действие.

Добре е да се пренебрегне факта, че днес е почивен ден и да се използва максимално това продуктивно време, защото от 27 септември до 18 октомври очакваме ретроградната фаза на Меркурий, когато темпото на ежедневието се забавя и ще трябва да се занимаваме със стари и недовършени теми и дела.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел