19 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 17 ч. може да се организирате и свършите огромно количество полезна работа, която дълго време сте отлагали и все не са стигали сили и мотивация.

Важното е да не пропилявате този свеж прилив на сили от небесните тела, защото в събота и неделя нещата ще вървят по-бавно и затормозено и отново може да се изгуби тонуса.

Ако имате срещи и разговори, проведете ги сега, не отлагайте за неделя, тогава разговорите ще са хладни, трудни и няма да водят до разбирателство.

Така че, пълна мобилизация на сили и време, днес и утре ни очакват продуктивни дни, използвайте ги.

Чудесен аспект ни очаква днес между Марс и Плутон, дава енергия, сила, мощ, решителност. Той ще е точен в 18.47 ч., неговата продължителност е до 26 септември, като най-силно се проявява днес и утре.

Обърнете внимание, че след 17 ч. Луната е без курс, преустановете до полунощ важните неща, няма да имате резултат ако ги задействате в този интервал.z\

Особено е полезен за тези, които имат нужда от повече авторитет и власт, за работещите с много хора, за управляващите, особено за политици, военни, военизирани или охранителни структури, бизнесмени. И за всички, които работят с метал, машини и оръжие.

За утре също си правете планове, денят ще е ползотворен.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16.57 ч. – 23.59 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел