19 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Най-сетне вече излязохме от ретроградния Меркурий, а утре ни очаква пълнолуние в Овен.

Това ще е напрегнато, импулсивно, конфликтно и трансформиращо пълнолуние. Ако успеете правилно да балансирате и да избирате максимално сигурни и неагресивни методи, може да задвижите своите проекти и идеи. Стартирани преди пълнолуние, дейностите се развиват дългосрочно и благоприятно.

Марс и Юпитер са в точен хармоничен аспект днес, който ще помогне точно трасиране на бъдещите ни желания и намерения. Този аспект дава силна виталност, подем, сили за реализиране на близки и далечни планове и цели.

Юпитер, който от вчера вече ще върви в директна посока, но все още е с ниска скорост и е силно подчертан, може да засили честолюбието. Внимавайте да не попаднете в такава ситуация, в която да се чувствате наранени и пренебрегнати, преодолейте тези състояния, не давайте прекалено власт на Его-то.

Който иска още от днес след 12 ч. до утре вечерта може да проведе вълшебната разтоварваща ЛУННА ДИЕТА, която ще предпази от натрупване на излишни килограми по време на приливната вълна на пълнолунието, което е утре. Диетата може да протече в два формата, само на плодове и зеленчуци, без храни от животински произход или само на течности. Изберете вариант, който ще може да понесете лесно без затормозяване. Днес и утре не се препоръчва да се употребява алкохол и други упойващи средства и силни успокояващи лекарства, защото ще действат по-силно от обикновено и е опасно за здравето.

ВАЖНО! ДНЕС Е ДЕН С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел