19 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 7.44 ч. Луната вече навлиза в Стрелец. Постепенно започваме да се измъкваме от мрачното настроение и от преживяванията предизвикани от напрегнатата звездна обстановка.

Като отглас от събитията около новолунието, което беше в петък, днес може да се активизират амбициите и желанието за само утвърждение. В 9.37 ч. ретроградния Марс е в напрегнат аспект с Юпитер.

Вероятни са юридически проблеми, бизнес-усложнения, проблеми с влиятелни личности.

Честолюбието се засилва, става силно ранимо и чувствително, това може отново да събуди стари вражди и неразбирателства.

Днес и утре не вярвайте на никакви обещания и поети ангажименти, може да ви обещаят практически неизпълними неща.

Днес имаме поне една добра новина: Венера и Юпитер са в хармоничен аспект.  Хубавите аспекти на тези две планети винаги носят оптимизъм, хармония, сигурност, стабилност в чувствата и във финансите. Поразклатените отношения и партньорства ще имат шанс да се закрепят и подобрят. Завръща се позитивизма и се появяват неочаквани приятни сюрпризи, подаръци и нови възможности.

Но, отново трябва да се внимава в това какво и на кого се казва особено вечерта след 18 ч., защото за втори път ни се налага да преживеем опозицията на Меркурий с Уран, която ще е точна утре.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 07.44 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!