19 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 13.44 ч. Луната ще бъде без курс, време подходящо за почивка, самостоятелни дейности, анализ и разбор на случилото се през седмицата.

Осъзнайте всички събития от пълнолунието насам, още дори преди пълнолунието, от 12 октомври се задействаха мощни трансформационни сили, които внесоха доста промени.

Дори и да не сте имали бурни събития, ще откриете, че все пак сте взели важни решения, започнали сте нови практики, променяте своя режим, подход към събитията и тяхното възприятие. Добре е всичко това да го осмислите и да се поздравите с промените.

След 14 ч. Луната навлиза в зодия Рак и до понеделник включително ще слага силен акцент на взаимоотношенията с роднини и близки.

Днес след 18 ч. , както и в неделя сутринта до 10 ч. се опитайте да подхождате спокойно и философски. Дори да ви изнервят и предизвикват. В семейната среда са най-големите кармични изпитания и уроци. Не случайно тези хора са наши партньори и роднини, да ни провокират, за да изграждаме нови качества у себе си.

Меркурий и Плутон са в хармоничен аспект – днес и утре са отлични дни за анализ, самоанализ, за обучение, изследване, писане на научни трудове, курсови и дипломни работи, на работа над себе си.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  05.15 ч. – 13.44 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел