19 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 15.26 ч. е точната квадратура на Марс и Нептун. Всички предупреждения и инструкции от вчера са в пълна сила и днес.

Не се впускайте в недоволство и интриги, пазете се от шантажи и манипулации.

Не употребявайте алкохол, лекарства без предписания както и опиати. Защото може да окажат фатални последици за здравето и живота.

Не приемайте нищо за чиста монета, защото сега и преценката и действията няма да са точни и правилни.

Пазете се и от лъжливи и манипулативни духовни практики, може да срещнете псевдо гуру или псевдо лечители.

Обърнете внимание, че имаме и период на Луна без курс 10.48 ч. – 12.59 ч. – точно тогава може да станат големи грешки и пропуски.

Но, както винаги, дори и в привидно най-трудните и неясни ситуации ни се дава възможност да се претрансформираме и да намерим изход.

Днес Слънцето и Плутон са в хармоничен аспект, който ще създаде нови възможности.

Напомняне: На  19 ноември  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 20 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 20 ноември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 20 ноември и ще излезете от поста на 21 ноември 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС10.48 ч. – 12.59 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.