19 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 10.59 ч. настъпва пълнолуние в 28-мия градус на Телец (27° 14´ ), а в 11.03 ч. е точната фаза на лунното затъмнение.

Този астрономичен феномен ще ни донесе важни събития свързани с финанси, земи и имоти, нови начини на заработване на пари. Ще получите възможност по-рационално да изразходвате и инвестирате своите средства.

Събитията активирани от това лунно затъмнение може да ни се видят насилствени, агресивни и в разрез с нашите виждания. Това усещане ще се провокира от сложната конфигурация на небето, която се образува с Марс, Сатурн и Уран. Напрегнатите аспекти между тях, са все още активни.

Внимателно обмисляйте своите действия, относно партньорствата в бизнеса и не избързвайте да поставяте ребром финансови въпроси, преди да сте преценили всички други изгоди от партньорството.

Точно днес не предприемайте важни действия, нека да отмине затъмнението, едва в следващите дни ще може да оцените събитията много по-обективно.

До момента затъмненията бяха по оста Близнаци – Стрелец, но вече този цикъл се измества в друго поле. Затъмнението се случва по финансовата ос на Телец-Скорпион. През цялата 2022 г. и част от 2023 г. затъмненията ще бъдат по тези два знака.

Обърнете внимание, че има период на Луна без курс от 11.03 ч. – 16.34 ч. днес, особено много да се внимава точно в този интервал и да не се предприема нищо важно.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 11.03 ч. – 16.34 ч. !!!

Повече за Луна без курс може да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел