19 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Предстоят последни два дни от ретроградния Меркурий. От четвъртък той вече тръгва в директна посока.

Бързайте да приключите със старите си задължения от минали периоди. В това число се разплатете и с дълговете си.

Добрата новина е, че днес Венера и Луната ще са в хармоничен аспект, което ще подпомогне нашето настроение и общуване с нежния пол. Между майки и дъщери ще настъпи хармония и разбирателство.

Днес и утре ще нараства напрежението поради забавени комуникации, проблеми по транспорта и други неуредици в ежедневието, които са подвластни на Меркурий. Всичко ще е двойно по-бавно и трудно за преодоляване, особен в обмена и обработката на информация. Още два дни трябва внимателно да се предпазвате от предприемане на нови решения и начинания.

Сутринта в 9.41 ч. Марс преминава в Скорпион до 3 януари 2020 г. Това е много силно място за Марс, затова се очаква нарастване на активността, на амбицията и желанието за успех и нови постижения. Същевременно ще нараства и напрежението и още в края на тази седмица ще усетим точно такова проявление на Марс в Скорпион, когато направи опозиция с Уран. Вероятни са проблеми на финансова и бизнес тема, както в деловите, така и в личните отношения. Нараства и нелоялната конкуренция, противопоставянето на интереси и амбиции ще твърде остро и провокативно.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв