19 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е последен ден, когато слънцето е в Риби. От утре то преминава в Овен и настъпва пролетното равноденствие.

В този ден е много важно да си направите равносметка, да се разделите с предишни очаквания, илюзии, обиди и предателства. Важно е да простите и да се освободите от този тежък емоционален багаж.

До обяд е възможно да има неочаквани обрати, нервни ситуации, изблици на нетърпеливост и сприхавост. Всичко това е напълно нормално преди настъпването на равноденствието утре сутринта.

По-хармоничната част на деня е след 13 ч., когато постепенно ще спадне безпокойството, увереността се възвръща, а амбицията се събужда.

Желанието за успех, промяна и напредък ще бъде провокирано от наближаващата  среща на Марс и Юпитер в 23-тия градус на Козирога. Утре тази енергия ще набере още сила, защото този аспект ще е съвършено точен и ще даде шанс за положителна промяна.

Напомняне: На 19 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на  20 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  20 март, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   20 март   и ще излезете от поста на  21 март   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел