19 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес вече отново се завръща силата и мощта за действие! Денят е благоприятен  за преодоляване на старите стереотипи и въвеждането на нов подход, особено в сферата на работата и кариерното развитие. Все пак не забравяме за ретроградния Меркурий, затова решенията може да бъдат на вътрешен план, постепенно да започвате всички тези видоизменения и обмисляне на  смели постъпки, които ще започнат да се реализират през юни.

Сега е много важно да поемете изцяло отговорността за своя успех и самостоятелност в печеленето на пари.

Като цяло денят е много благоприятен, очаквайте силен прилив на сили и мотивация за действие. Сега смело може да се проявите като лидер и със сигурност ще бъдете забелязани.

Вечерта след 20 ч. настроението може да бъде неустойчиво, малки неща ще са в състояние да донесат неудовлетворение и дискомфорт. Не допускайте да ви уловят в тази фаза на обидчивост и ниско самочувствие.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.