19 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Лъв. След 17 ч. тя ще бъде в напрегнат аспект със Слънцето и ще ни накара да вземем важни и наложителни житейски решения. Много неща ще се изяснят и съответно ще се разбере посоката, в която е добре да се върви.

Освободете се от задълженията, намеренията и проектите, които до момента са доказали своята несъстоятелност. Не трябва повече да се отлага този процес.

Положените усилия и инициатива днес до събота ще дадат добри резултати.

Все още сме под благоприятното влияние на Плутон, който ще подпомогне общуването в колектива. В следващите два дни е добро време за тези, които са на управленски позиции, защото ще могат да вземат адекватни решения и да засилят своя авторитет.

От днес до 22 май е удачно време за закрепване на вече отвоювани позиции, за трайно усвояване на знания и умения, за задържане и доразвиване на удачни проекти.

От тази седмица до 24 юни не можем да се надяваме на бързо придвижване на проекти, защото вече започва влиянието на стационарния Сатурн, който от 23 май става ретрограден до 11 октомври. Ограничаващото влияние на Сатурн, ще се усеща само в началото и в края на неговия ретрограден период. Не трябва да се притеснявате за целия му ретрограден цикъл до октомври. Напомням, че от 30 май до 23 юни е ретрограден Меркурий, който също ще доведе до отлагане и забавяне.

В този период няма да е благоприятно да се започват нови начинания.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 22.14 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв