19 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в импулсивният и динамичен знак Овен. По-продуктивната и хармонична част на деня е от сутринта до 16 ч.

След този час ще се наложи да се взимат решения и да се правят трудни избори, които ще изискват доста усилия и проява на смелост.

След 18 ч. да се внимава с правилното управление на ресурсите. Не само на парите, но и на личното време и усилия. Не бързайте да обещавате и да взимате повече отговорности, отколкото може да понесете.

Вечерта може да се получи полезна информация, как може да се заработват повече пари, как да промените финансовото си положение. Тази тема ще се развие и в следващите два дни. Особено полезни идеи в това отношение може да ви подскажат приятели и познати от зодия Телец или Козирог. Вслушайте се в техните предложения и не ги отхвърляйте веднага.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел