19 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Днес вече трябва да се полагат повече усилия в общуването, както в приятелските така и в любовните отношения.

Добрата новина е, че рано сутринта планетата Венера има романтичен аспект с Нептун, който дава възможност да се фокусираме в хармонията и любовта. Той носи и вдъхновение на творческите личности, постарайте се да уловите и задържите тази енергия през целия ден. Защото днес   Венера е и в точен нехармоничен аспект със Сатурн. Точно той ще ни създаде проблеми в приятелските и партньорски връзки, особено ако сме много придирчиви и обидчиви. Дори и най-малки поводи ще ни карат да се чувстваме отхвърлени и наранени. Този аспект ще провокира собственото неприемане и самокритика, която е много опасно, особено когато е пресилена. Спомнете си, че днес има и хармонична енергия, така че, не всичко е толкова черно и нараняващо, просто трябва да потърсите и хубавите неща в дадена напрегната ситуация.

Особено внимателни бъдете  към самите себе си. Избягвайте да се критикувате и да си принизявате самочувствието. Някакви временни задръжки и неудачи не трябва да се преувеличават  и да са повод за самообвинения. Избягвайте непрекъснатите самообвинения, защото те ви правят по-слаби и неуверени.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.