19 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Много рано сутринта, от 5 до 8 часа, ако сте достатъчно ранобудни, ще имате ясна визия и добри прозрения за процесите, които произтичат наоколо.

Денят е продуктивен и е добре да се използва максимално, за да се подобрят и активизират взаимоотношенията с близки и приятели, да се изгладят напрежения и недоразумения, защото Луната е във Везни.

Аспектите за деня са хармонични, от сутринта със Сатурн, който ще ни помогне правилно да си фокусираме мисълта и да си подредим програмата. Ако имате да свършите нещо, за което се изисква концентрация, търпение и упоритост, то се постарайте да го свършите преди обяд, като започнете максимално рано.

Както вече знаете за днес не е добре да се разпореждате с големи суми пари, добре е да получавате, но не и да давате 😊 Но, това съвсем не прави деня неудачен.

Съобразно разширени изчисления на енергиите за този ден спрямо формули от китайската астрология, той се явява доста благоприятен за всички други житейски теми и дейности, освен парите.

Според тези изчисления, днес всичко което направите за себе си или за другите ще дава добри и дългосрочни резултати, ще носи радост и удовлетворение. Не се впускайте в нови неща, помнете за ретроградния Меркурий, който ще попречи да се развиват продължително новите проекти започнати преди 23 юни. Но, може да се фокусирате във всичко, което вече е започнато и стартирано и сега изисква само да се доразвива. Много подходящ ден е за саморазвитие и самообучение, както и за занимание с любими и полезни дейности.

На 19 юни е ден „без богатство“ – въздържайте се от големи покупки, не плащайте големи сметки, не договаряйте сделки.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел