19 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е успешен и много динамичен. Днес може да усетите невероятна сила и мощ, както и силно желание да промените нещо в живота си, да се трансформирате и да се насочите в такава сфера и посока на развитие, за която винаги сте мечтали.

Слънцето и Плутон вече са в опозиция в 28-мия градус на Рак, утре този аспект ще бъде точен. Този аспект ще оцвети следващите няколко дни. Преживяванията и събитията ще са силни, дълбоки и запомнящи се. Дори и да няма конкретни събития, вашите собствени мисли и вътрешни преживявания, ще ви доведат до сериозни изводи и катарзиси.

В тези дни може да осъзнаете, че се нуждаете от промяна и пренастройване на съвършено друго енергийно ниво. Тези промени  може да настъпят и чрез кризис, но  това е подходът на планетата Плутон, така тя се проявява в нашето ежедневие. За да се справите по-лесно е добре  да приемете промените, като шанс за по-добър живот. Излишните съпротиви, обсъждания и страдания, няма да ви помогнат, просто приемете новото и продължете напред. Като вземете със себе положителния опит, който сте натрупали до момента.

Днес Меркурий се премества в Лъв до 4 август – това е продуктивно, творческо време, когато може да изразите своята идея и интелект чрез словото. То бива огнено и завладяващо, артистично и блестящо.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.