19 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни силна нова седмица, когато трябва да се прояви решителност, воля и смелост.

Интензивни и резултативни дни ще имаме от понеделник до неделя включително. В събота на 24 юли ще настъпи и пълнолуние във Водолей. До тогава е подходящо време да се активизирате и да задействате това, което искате да се развива устойчиво в бъдещето. Каквото сега направите и положите старания и усилия, каквото научите и усвоите, ще ви бъде от полза дълго време.

От понеделник до четвъртък ще сме все още под силното въздействие на планетата на дълбоките промени и трансформации – Плутон, това е много подходящ период за решителни действия.

В понеделник Луната е все още в Скорпион, знак управляван също от мощната планета Плутон, затова не си губете времето, а действайте. Дори да сте на почивка, пак може да направите нещо полезно за себе си или за бизнеса и професионалната ви реализация.

Като споменахме бизнеса – непременно се фокусирайте в това поле, сега е времето да си защитите интересите, да проявите смелост и активност, не се доверявайте, не се разсейвайте.

Можете днес да проведете полезни разговори, да потърсите нови контакти, да прочетете полезна за вас литература и да потърсите информация.

Напомняне: На 20 юли е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 21 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 21 юли, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 21 юли и ще излезете от поста на 22 юли след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 19.31 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел