19 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Овен и до 12 ч. е в нехармоничен аспект с Венера. Това може да създаде променливо настроение, постоянна неудовлетвореност от постигнатото и случващото се около нас. Общуването с жени ще бъде трудно и ще донесе доста неловки ситуации.

Пазете се от двулични хора и лицемерно поведение. Гледайте да не прекалявате с храната, особен с въглехидратите. В такъв ден може лесно да се наруши правилната диета.

По-приятната, позитивна и удовлетворяваща част от деня започва след 12 ч.

До края на деня имаме хубав аспект с Меркурий, който ще е полезен за обработка на документи и информация, както и за водене на разговори.

Много енергия ще има в следобедните и вечерните часове, която бързо може да прерасне в конфликтна ситуация. На небето предстои съвпад между Марс и Уран, които ще се срещнат в 7-мия градус на Телец. Този аспект ще бъде точен утре.

Вечерта следете за знаци в периода от 18.30 до 21 ч., ще получите приятни предложения, идеи и нови възможности, които ще се окажат значими през следващите две седмици.

Днес и утре шофирайте много внимателно, още по-внимателно да се борави с машини и инструменти и гнева да се държи под контрол.

Постарайте се да си свършите максимално количество работа днес, защото утре ни очаква напрегнат ден и от 9.23 ч. – 18.45 ч. Луната ще бъде без курс.

Слънцето днес е за последен ден в Козирог, късно вечерта в 22.41 ч. ще премине във Водолей до 18 февруари. От утре вече ще се радваме на въздушната стихия на зодия Водолей, честито на всички, които са родени под този зодиакален знак.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел