19 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес ни очаква специфичен ден на Луна без курс. По-голямата част от деня 09.29 ч. – 18.05 ч. е крайно неефективна. Отложете ако е възможно ходенето по институции, оформянето на документи, важни срещи и разговори, защото няма да постигнете добри и трайно резултати. Все още е ретрограден Меркурий и в съчетание с Луната без курс не предразполага към успешни дейности.

Може днес да се отложат уговорки, да отпаднат ангажименти, да има закъснения и отлагане на запланувани мероприятия. Това е напълно нормално в такъв ден, приемете го спокойно.

Денят не е подходящ и за покупки, избягвайте да давате днес по-големи суми, защото после трудно ще си възстановите загубите.

Активната част на деня започва едва вечерта след 18 ч., когато Луната вече навлезе в Близнаци. Веднага ще се усети раздвижването и промяната на енергетиката на деня.

Вечерта очаквайте множество обаждания и активиране на информационния поток.

През целия ден отношенията ще са под прицел, защото Марс и Венера вече сключват напрегнат аспект, който ще противопоставя мъжкото и женското начало и наистина ще имате усещане, че сте от различни планети. Не бързайте да си налагате мнението, опитайте се да разберете и другата гледна точка на „инопланетянина“, понякога и те са прави. Чувството за хумор винаги ще ви избави от конфузна ситуация.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 09.29 ч. – 18.05 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел