19 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Козирог и до 13 ч. ни прави амбициозни и целенасочени. Това е най-продуктивната част от деня.

Може да има колебания в настроението и постоянна смяна на намеренията и желанията в часовете от 13-16 ч. Не общувайте тогава с обидчиви и придирчиви хора, защото няма да постигнете лесно споразумение.

Вечерта след 17 ч. настава хармонично и спокойно време, когато може да се възкресят вашите стари желания и намерения, които по някаква причина са потънали в забрава.

Следвайте интуицията си и непременно обърнете внимание на това, което ви прави спокойни и щастливи.

Рано сутринта в 6.58 ч. Слънцето преминава в Риби до 20 март. Променя се общият емоционален план, ставаме много по интуитивни, възприемчиви и чувствителни. Настава време да се прояви повече състрадание и милосърдие. Засилва се стремежът към духовност, красота и съвършенство.

Честито на всички от зодия Риби! След настъпването на рожденият ви ден настава време за обновление и проява на най-добрите ви качества.

Напомняне: На 19 февруари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 20 февруари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  20 февруари, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   20 февруари  и ще излезете от поста на  21 февруари  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел