19 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ако имате спешна работа се опитайте да я свършите до 10.45 ч. След това настава период на неефективност, от 10.45 ч. до 14.40 ч. Луната е без курс, не се насилвайте с ангажименти, които ще ви изтощят.

След 14.40 ч. Луната вече навлиза в Риби и до края на деня ще се радваме на хармонична енергия. Взаимоотношенията ще са много по задушевни, времето ще е благоприятно за споделяне и задушевни, приятелски разговори. Отделете време за творчески занимания, погрижете се за здравето си, релаксирайте.

Днес в 15.08 ч. Юпитер преминава от Козирог във Водолей до 29 декември 2021 г. В този период той ще премина за кратко в Риби от 13 май до 28 юли.

Тук отново работи същото правило, за което ви споменах на 17 декември. Ако имате някаква планета във Водолей, то с ингреса, навлизането на Юпитер в този знак, веднага ще се прояви някакво значимо събитие в живота ви. Няма да остане незабелязано навлизането на тази голяма планета във Водолей.

Докато Юпитер е в този знак се постарайте да се обучавате, да си добавяте това, което до момента ви е липсвало, за да сте напълно щастливи и свободни. Мнозина ще променят своята гледна точка, ще започнат да възприемат света по различен начин, много по позитивен. Юпитер ще ни помага да стартираме ново обучение, нова кариера и интересни научни и творчески проекти. Мнозина ще се сдобият с така мечтаната свобода както в обучението, в професията, така и в личните отношения. По-често ще срещаме дружелюбност, щедрост, добронамереност. Лесно ще се привлича полезно ново знание, фокусирайте се в бъдещите си проекти. Каквото направите за себе си и за семейството в тази година, ще ви носи много дълги години радост и удовлетворение. Не стойте на едно място, проявете поне малка инициатива и ще видите, как желанията ви започват спонтанно да се изпълняват. Всички Водолей, както и родените под другите въздушни знаци – Близнаци и Везни ще усетят много осезаемо благотворното въздействие на този транзит, възползвайте се максимално! Честито!

Внимавайте, не се изкушавайте днес да харчите много пари. Не купувайте подаръци, нито нещо скъпо и хубаво за себе си, защото няма да бъде заредено с енергията на богатство и изобилие, а точно обратното. Днес е Ден без Богатство. Също такъв ден е и понеделник 21 декември. И за тогава ще важат същите предупреждения.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 10.45 ч. – 14.40 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв