19 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес ще има много сили и амбиция да се действа в избраната посока.

Дори и с малко усилия работата ще спори. Нужно е  правилно се фокусирате в целта, ясно виждате в съзнанието си това, което искате да постигнете, много бързо ще получите добри резултати.

 Не забравяйте за своите бизнес-проекти, както за по-близките, така и за по-далечните цели, възползвайте се от Марс и Сатурн, които са в хармоничен аспект.

Единствено трябва да обърнете внимание, че  от 10.07 ч. – 12.06 ч.  имаме период на ниска ефективност, на Луна без курс.

Използвайте максимално този ден, защото утре вече тази енергия и амбиция ще бъде отслабена и размита от напрегнат аспект на Меркурий и Нептун, който ще дава колебания и неясна визия.

За утре не си правете никакви важни срещи, избягвайте разговори и преговори, както и оформяне на документи, защото няма да е подходящо времето.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  10.07 ч. – 12.06 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв