19 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Продължава успешната вълна, която започна от вчера. До 14 ч. е добре да се фокусирате върху своята работа и доходите, направете всичко възможно да приключите започнатите полезни разговори, проследете резултатите от срещите.

В часовете от 12 до 14 ч. ще е възможно най-активното време, ще има много енергия и ентусиазъм, но трябва много да се внимава, защото може бързо да нарасне и нервното напрежение.

Имаме един час, когато времето е неефективно, постарайте се нищо важно да не вършите в часовете от 14.06 до 15.07 ч.

След това Луната вече навлиза в Близнаци и нови сили и идеи, отново се събужда желанието за срещи и разговори. Може да потърсите важна информация, да оформите документи.

До края на деня може да постъпи много интересна идея, да се създадат нови възможности. Особено ако сами проявите интерес в сферите, които в момента са важни за вас, ще попаднете на подходящите хора в най-удачния момент. Ще усетите благоприятната енергия на промяната, която от отдавна сте очаквали.

ЛУНА БЕЗ КУРС14.06 ч. – 15.07 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.