19 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 5.43 ч. настъпва новолуние в 27° Лъв. Това новолуние е с хармонични аспекти и позитивно влияние. То ще помогне за залагането на нови проекти, творчески изяви, рекламни кампании. Може да заложите своите желания и идеи в този момент.

Новолунието в Лъв ще подпомогне най-вече всичко свързано с изкуство, дизайн, артистични изяви, презентации, реклама, юридически дела. Много благоприятно време е да обмислите бъдещото развитие на детето, да проведете консултации за неговите заложби, дарби и таланти, да подберете подходящи училища и школи за допълнителни занимания, в това число и спорт, разбира се, не само изкуства и езици.

Заложете сега своите проекти с творчески замах, но предвидете, че за тяхното реализиране ще трябва да се положат усилия и упорит труд. Постепенно на небето ще се сменят стихиите и тенденциите: на 20 август Меркурий преминава в Дева, на 22 август Слънцето и то вече ще е в Дева. Рационалната Дева ще подпомага всички практични идеи, които реално могат да се реализират.

С навлизането на Луната в Дева в 11.21 ч. стартира хубавата част на деня, когато видимо ще нарастват силите, самочувствието и увереността.

Повече на новолуние в Лъв може да прочетете ТУК

Днес може да напишете своите желания и планове, повече идеи как се изпълнява този ритуал може да прочетете ТУК

Обърнете внимание, че имаме кратък период на Луна без курс 08.39 ч. – 11.21 ч., време на ниска концентрация и слаба ефективност, не предприемайте точно тогава нови стъпки.

Винаги, когато искате да започнете нещо на новолуние, винаги обръщайте внимание в колко точно часа настъпва то, защото може да се окаже, че е късно вечерта, както беше на 20 юли вечерта. Така може да се окаже, че сте  стартирали проект преди още да е настъпило новолунието, когато Луната е слаба, намаляваща, а енергиите враждебни и слаби.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  08.39 ч. – 11.21 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!