19 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната от рано сутринта вече е в Стрелец – огнен, оптимистичен знак устремен към бъдещето. Денят ще ни се стори в пъти по-приятен и хармоничен от изминалите 3 дни.

Бъдете предпазливи в сутрешните часове от 8 до 11 ч, защото ще има напрежение у дома и сред близките ви хора, както и с всички, с които ще се общува в този интервал. Бързо може да възникнат конфликти.

Днес все още ще се усеща ефекта от отминалото пълнолуние, както и от мощната енергия на Плутон. Ако ви се наложи и днес, както и вчера да се занимавате с не особено привлекателни и сложни неща, изискващи много концентрация на силите и самопреодоляване, това означава, че имате доста силен Скорпион или Плутон в хороскопа си. Ето една малка възможност да си направите самодиагностика 😊

Използвайте целия този прилив на сили да придвижите своите ежедневни дела. Времето е подходящо за подаване на документи за обучение – не само тук, но и зад граница, направете проучване за подходящи колежи и университети. Удачно време е и за  подготвяне за изпити, избиране на нови възможности за  повишаване на квалификацията. Време е за закупуване на билети и резервации, както тук така и в чужбина.

Днес е последният ден на Слънцето в Овен, утре рано сутринта то вече ще премине в Телец.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.