19 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица голяма динамика и активен информационен обмен. Слънцето и Меркурий са в точен съвпад в последния градус на Овен. Цялата енергия, която се запусна от новолунието преди една седмица сега вече е достигнала своя връх. Деловите контакти, разговори и срещи ще дадат своите реални резултати. Най-сетне ще видим първите си постижения от усилията до момента.

Много от нещата, които до момента са се сформирали, сега вече ни стават ясни. До нас най-сетне ще пристигне информацията и знанието, които отдавна сме търсили и очаквали.

Разговори, срещи, движение, кратки пътувания, оживени спорове – всичко това ще бъде активирано в един ден. Нервната система много силно ще се натовари, затова се налага да се подбират все пак ангажиментите, ще се получи силно претоварване и затормозяване.

От днес постепенно на небето започва да се появява и земната стихия на Телеца. Меркурий преминава в Телец в 13.30 ч. до 4 май, а късно вечерта в 23.35 ч. вече и Слънцето преминава в Телец до 20 май.

За утре не предвиждайте и голямо пазаруване и плащане на сметки, защото не е добър ден да се харчат много пари.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв