19 АПРИЛ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 14.13 ч. настъпва пълнолуние в 29 ° на Везни.

Слънцето се намира в последния градус на зодия Овен и на 20 април преминава в Телец, където се „среща“ с планетата на бързите, неочаквани промени и обрати Уран.

Ако имате важни ангажименти за деня, постарайте се да ги свършите до 14 ч.

След това има кратък интервал на Луна без курс до 15.42 ч. – в този период не се върши нищо важно! Не влизайте в спорове, ограничете общуването.

След 15.42 ч. Луната вече навлиза в Скорпион и носи напрежение, до края на вечерта енергетиката е нестабилна и нервна, затова да се действа много внимателно.

Очаквайте от това пълнолуние възможност да промените важни неща в живота си.

На първо място ще бъдат подложени на изпитание темите по Везни – любов, партньорства, семейни отношения. На този силен трус няма да издържат връзки, които са имали до момента хронични трудности и недоразумения.

Динамика ще има с договори, сделки, съвместни дейности, всичко може да се развие бързо и благоприятно, като се открият нови хоризонти и възможности.

Бъдете същевременно осъзнати и внимателни, защото при определени обстоятелства, може да настъпят неочаквани обрати.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!

Наближава пълнолуние и с него и вълшебната и полезна лунна диета. Луната отговаря за храненето и грижата за здравето. Ако поне в тези два дни в месеца – на пълнолуние и на новолуние проведете лечебно гладуване или здравословна диета, ще поддържате своето здраве и физическа форма.

Започваме от СУТРИНТА НА 19 АПРИЛ до СУТРИНТА НА 20 АПРИЛ.

За по-напредналите в гладуването или диетите часовете може да ЗАПОЧНЕТЕ ОЩЕ ОТ СУТРИНТА НА 18 АПРИЛ и да продължите до ВЕЧЕРТА НА 20 АПРИЛ.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 14.12 ч. – 15.41 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!