18 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е ефективен до 15 ч., до тогава Луната е в Телец и е в хармонични аспекти, които ще помагат в справянето с поставените цели за деня. Ще бъдем по-упорити и практични от обикновено.

Обърнете внимание, че след 15 ч. Луната вече е без курс до края на деня и не трябва да се предприема нищо важно, особено в съчетание със специфичната фаза на Меркурий, днес той е стационарно/ретрограден.

Сутринта в 7.54 ч. Меркурий, планетата отговаряща за комуникациите, обучението, пътуванията и всички търговски дейности тръгва в ретроградно движение до 12 юли.

Това е много подходящо време да възобновим отлагани дейности, да си поправим стари грешки и да компенсираме пропуснатото. Единственият недостатък на този период е, че ако сега правите някакви преговори, сключвате договори или започвате нови дейности, инициативи и проекти, то те може да не се състоят, да се променят условията във времето, да се разколебаете и дори да се откажете. Във дните на ретроградност може да има проблеми по транспорт, с компютри и интернет, затова съхранявайте надлежно информацията си, бъдете спокойни докато шофирате и тръгвайте навреме за работа и срещи, защото закъсняването е едно от най-типичните проявления на ретро-Меркурий. Вече стана модно всички с него, горкия да се оправдават, за всичко Меркурий ще е виновен през следващите три седмици, но това не е особено коректно спрямо този астрономичен и астрологичен феномен.

За нови неща ретроградната фаза е неподходяща, но за упорита и рутинна работа, за обучение и довършване на хронично отлаганото във времето е отличен период. Ретроградният Меркурий ни дава „втори шанс“ да се справим, това е поправителен, който не трябва да се пропуска.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  15.02 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв