18 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Тази събота до 17.25 ч. времето е подходящо единствено да усамотение, почивка, занимание с любими дела. До тогава Луната ще бъде без курс, което означава, трябва много да се внимава какво се върши, концентрацията трудно ще се отдава и може да се направят големи грешки.

Ако искате денят ви да премине смислено и удовлетворително, трябва да се стремите да вършите неотложните неща, концентрирайте се върху своите приоритети. Защото ако се впуснете по инерция, може да ви увлекат с чужди проблеми и програми, а това много ще ви затормози и изтощи.

В часовете на Луна без курс, е чудесно време да се отървете от всичко старо и ненужно. Започнете традиционното почистване и изхвърляне, което правим преди всяко новолуние.

След 17.25 ч. луната вече навлиза в Рак и вечерта ще ни увлече с грижа и важни ангажименти по дома и семейството.

 ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.16 ч. – 17.25 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв