18 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Този ден ще бъде особено важен, защото вече по-спокойно ще може да се направи анализ на събитията, които се развиха на затъмнението в сряда. Рано сутринта може все още да изпитвате силно напрежение, недоволство и раздразнение.

По-хармоничната част от деня ще бъде от 12 до 19 ч.

Важно е да се фокусирате и в кариерата, обучението, а не само в семейните и партньорски отношения. Сега внимателно се вгледайте в обстоятелствата, защото те ще окажат значение за седем години напред.

Вчера Венера беше в опозиция на Сатурн, този аспект дава охлаждане на отношенията, противопоставяне, осъждане. Днес непременно трябва да се отървете от песимизма и депресията, ако са ви споходили в последните два дни.

Добрата новина е, че днес в 21.14 ч. Венера вече е в хармоничен аспект с Нептун. Все пак любовта, привързаността и романтиката ще вземат превес и много от разклатените отношения ще се възстановят. Венера и Нептун ще подпомогнат много всички творчески дейности и процеси.

Обърнете и внимание, че довечера след 19 ч. Луната вече ще е без курс, не водете важни разговори и не взимайте решения.

За утре не правете големи планове, денят е крайно неефективен, Луната ще бъде цял ден без курс.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  18.55 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв