18 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Скорпион – време е за действие и справяне с най-наболелите и спешни неща. Само не изпадайте в песимизъм, не критикувайте, не изисквайте, защото има опасност да си влошите взаимоотношенията днес и утре.

Събота и неделя ще са дни на действие и мини-кризиси, които може да отиграете дори само на вътрешен план, като безпокойства, противоречия, борба с лични качества, които още не можете да премете и да се научите да ги управлявате.

В такива дни човек израства, така че не се притеснявайте, важното е, че ще има достатъчно енергия и ако правилно се фокусирате, може в понеделник да се похвалите с поне с една победа.

Най-важният аспект за деня е между Меркурий и Уран, който е напрегнат и може да доведе до избухвания и недоразумения. Той е точен в 10.32 ч. и ще бъде почувстван като вътрешно напрежение и проблеми с техниката и интернет. Внимателно шофирайте и прецизно работете с машини и апарати. По-добре отложете ремонтите и монтажите за друг ден, независимо колко сте обиграни и сръчни.  Може да настъпи неочакван обрат в отношенията, да се нарушат обещания и договори.

Във въздуха ще витае напрежение, което може да се активира с малка искра. За да преживеете спокойно този ден, не предизвиквайте нехармонични ситуации. Говорете по-малко и не се вслушвайте в невротичните изблици на околните. Избягвайте целенасочено  такава обстановка.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел