18 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ако имате за днес запланувана работа, ставайте рано и гледайте да я свършите до 12 ч. на обяд. До тогава аспектите са хубави и можете да се възползвате максимално от тях. Обърнете внимание, че днес е хубав ден за финансова активност, който желае може да се възползва от това, пояснения има в края на прогнозата.

След 12.15 ч., понамалете темпото, защото до края на деня, времето вече е непродуктивно.

Луната е без курс и ще дава отлагане, объркване и неудовлетворителни ситуации. Постарайте се повече да си почивате, шумните компании и общуването, няма да ви донесат удовлетворение, ще се затормозите и изморите много. Усамотението и заниманието с любими дейности ще ви донесе много по-голям комфорт.

Отново напомням, че от 15 септември Марс вече е във Везни до 30 октомври. Това говори за смяна на ритъма на живот, за нова мотивация и ползотворно действие в колектив. Ще проявяваме интерес към партньорски бизнес отношения, ще се търсят повече допирни точки, ще се проявява по-толерантно поведение.

Марс ще активира всички, които са зодия Везни, те ще станат по-уверени и амбициозни. Ще имат добри постижения и делови успехи. Единствено трябва да се предпазват от травми и да странят от конфликти ситуации.

ДНИТЕ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ!

Тези дни са: 18, 23, 24, 25, 26 септември.

Ако в тези дни си платите сметките и дълговете, дадете пари за обучение, развитие, здраве, почивка, ако дарите пари на някой човек или организация, или дадете на някого пари, за да се развива, лекува, обучава, ще сте направили най-доброто за своите финанси.

Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Така ще разширите своите финансови канали.

Колкото повече давате и споделяте своите средства, толкова повече ще получавате.

Само запомнете, не трябва да давате всичките си налични пари, винаги трябва да си оставяте нещо и за себе си, даряващият никога не трябва да си дава последните за момента пари, за да може да задържите нишката на парите при себе си, иначе се прекъсва задълго. Това е много важно, непременно го спазвайте.

Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като явление.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 12.15 ч. – 23.24 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел