18 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес започва период на обновление и нарастване на енергията. Луната вече нараства, увеличават се и нашите сили и нови възможности.

Новолунието в Дева, което беше вчера зададе конкретни цели, днес вече може да направите и поетапните планове за изпълняването им. Енергията на новолунието в Дева изисква всичко да е анализирано, записано, подредено прецизно по „рафтове и чекмеджета“. Така ще може много по-ясно да се видят целите и възможностите за тяхното изпълнение.

Слънцето и Сатурн са в точен хармоничен аспект днес, това ни дава възможността да се организираме и концентрираме, да проявим дисциплина, последователност, устойчивост.

Планирането на дългосрочните проекти ще се отдава с лекота, затова не пропускайте този ден.

Денят е много благоприятен точно за подобно обмисляне и подготовка на плановете. Само не забравяйте, че до 14 ноември не е добре да стартирате нови неща, защото планетата да личната инициатива и действието – Марс е ретроградна.

Който не е успял вчера да си напише желанията и плановете по новолуние, може да го направи и днес до края на деня. Не отлагайте! И не забравяйте като си напишете желанията, да напишете и план за тяхното осъществяване. Трябва да тръгнете в посока на желанието си, да положите усилия, а не да чакате по някакъв мистичен начин то да се реализира. Господ няма други крака и ръце освен нашите собствени, висшите сили действат чрез нас самите.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!