18 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни силен ден, който ще изисква работа, дисциплина, поемане на отговорности. Заслужава си да се понапрегнем, защото после дълго ще се радваме на малките и големи постигнати победи.

Луната е в Телец, дава достатъчно рационален и практичен подход към живота. Днес и утре са добри дни за повишаване на доходите, материалните придобивки, за всички дела свързани с дома и семейството.

Особено силни и продуктивни ще са днес часовете от 12-18 ч., а около 16 ч. следете за приятни знаци и подсказки от съдбата.

Днес планетата Сатурн е стационарно/директна, т.е. силно подчертана, може на моменти да се почувствате много натоварени с работа, затормозени и отегчени.

Непременно обърнете внимание на здравето и тонуса си, правете упражнения, движете се повече, не се задържайте на едно място с тежки мисли и непосилни задачи. Всичко е само на психологически план, нищо няма да е чак толкова „трудно и черно“ както в момента изглежда.

Но това е само привидният, първи слой на проява на планетата. Много е важно да си фокусирате силите и да преодолеете важните ангажименти и задължения. Веднага след това ще усетите облекчение и лекота. Това ще е малък изпит по каляване на волята и превъзмогване на инерцията.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел