18 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с две добри новини! Само трябва да си отбележите, че от сутринта до 13.05 ч. времето е неефективно, защото Луната е все още в Риби и е без мажорни аспекти към другите планети, т.е. е без курс. До тогава не предприемайте ако ви е възможно важни действия.

След 13 ч. Луната вече навлиза в Овен и ускорението на задържаните събития до момента веднага ще се усети.

Връщам се към добрите новини:

  • От днес след 18.11 ч. Меркурий вече се „обръща“ и тръгва в директна посока. Ура! Това много ще облекчи комуникациите, задържаните проекти ще тръгнат, вече ще може да активирате своите нови начинания. Но, днес все още ще сме под неговата ретроградна фаза, която ще се чувства дори още по-силно, защото той е стационарен. Затова днес се въоръжете с още малко търпение, може да има проблеми по транспорт, техника и комуникации.
  • Другата добра новина е, че от днес и Юпитер тръгва в директна посока. Може вече смело да се впускате в своите нови проекти, откриват се с лекота нови възможности и перспективи.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 02.25 ч. – 13.05 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел