18 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Скорпион, продължават на повърхността да се появяват въпроси и проблеми, които ще ни провокират. Все още е много голямо психическото напрежение, затова е добре да се спазват съветите дадени в предходните дни.

В 16.58 ч. Слънцето е в напрегнат аспект със Сатурн, който ще създава дискомфорт особено в отношенията с началници и авторитетни хора. Може да се почувствате недооценени, неразбрани и отхвърлени. Възможно е, това да е само вашето вътрешно възприятие за произхождащите събития и скоро да се убедите, че не сте имали основание да мислите така.

Днес и утре е много важно да си изпълнявате отговорностите и да спазвате субординацията. Зачитайте авторитетите, не пренебрегвайте инструкции и съвети.

Погрижете се за здравето си, тонуса и настроението ще са спаднали, имунитета също. Може да се обадят хронични заболявания. Вероятни са и проблеми по кости, стави и зъби.

В 17.58 ч. Венера е в опозиция на Нептун. Този аспект носи заблуди, загуби, двойнствени игри в любовта. Много лесно може да се заблудите от нечие поведение и да бъдете подведени. Венера отговаря и за финансите, да се внимава, защото може лесно да бъдете въвлечени в неясни инвестиции, необосновано пилеене и загуба на пари.

Днес и утре бъдете особено внимателни, не стартирайте нови отношения. Всъщност това предупреждение важи и докато Марс е ретрограден, т.е. до 14 ноември.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв