18 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес все още Луната е в Дева, аспектите за деня са хармонични, привидно денят би трябвало да е отличен. Но, вече ще се усеща подмолното действие на един от основните аспекти за ноември, квадратурата на Марс и Нептун, която ще е точна утре.

Днес и в следващите два дни ако не се чувствате в добра форма, ако сте объркани, притеснени и потиснати, да знаете че това до голяма степен е подкрепено и от този напрегнат аспект.

В случай че  сте разсеяни и не ви се работи, това е причината – Нептун е „виновен“. Това е в кръга на шегата, разбира се. Бъдете много внимателни в работата си, защото може да допуснете неприятни грешки.

Трябва да се внимава много в съдружия и финансови дела. Не приемайте с открито сърце всяко примамливо предложение.

В личните отношения – пазете се от двуличие и заблуда.  Мъжете няма да са в добра форма, ще им липсва смелост и самочувствие. Мили дами, проявете към тях съчувствие и не изисквайте много от тях в близките дни, пощадете ги!

За утре не си правете много големи планове, не планирайте срещи, защото може да се окажат доста разочароващи. Утре има и интервал на Луна без курс 10.50 ч. – 13 ч., когато трябва да се внимава.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.