18 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Един ден преди пълнолунието и лунното затъмнение ще се усеща много силен заряд от енергия. Важно е как ще се управлява и как ще се справим с нея.

Напрегнатият аспект от вчера, опозицията между Марс и Уран е в пълна сила и днес. Всички напътствия и предупреждения важат до 20-ти ноември включително.

Бъдете много внимателни в електроприбори, машини, автомобили. На работното място да се спазват всички предписания за безопасност.

Хубав аспект имаме днес между Меркурий и Нептун, който ще влезе в хармонично взаимодействие с Плутон. Това ще стимулира интуицията и творческото въображение. Чудесно време за поети, писатели и музиканти, както и всички, които работят със словото.

В навечерието на затъмнението може да получите много верни прозрения, но не бързайте все още да предприемате действия.

Наблюдавайте случващото се, бъдете максимално обективни.

Днес и утре не се препоръчва да се започват нови проекти, защото те ще бъдат доста кармично обременени поради енергията на предстоящото затъмнение.

ДНЕС Е ДЕН С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел