18 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 18 ч. Луната все още е в Риби – отлично време да подредим своите чувства и желания. Ще настъпват полезни прозрения, какво всъщност е най-важното за момента в областта на партньорствата.

През деня ни очакват хубави аспекти, особено вечерта след 18 ч. ще се усеща комфорт и удовлетворение. Пристигат и добри новини.

Това, което системно ни е пречило и затормозявало през изминалите няколко седмици, сега по естествен път ще започне да се разрешава.

За всички, които са започнали нови отношения в периода на ретро Венера от 5 октомври, сега ще бъде голямо изпитание да ги задържат. Ще започнат проверки и провокации от съдбата.

Недейте да нервничите и  преживявате. Оставете събитията на своя собствен ход.

 Когато възникнат отношения на ретроградна планета, те носят определени уроци и кратка, наситена, кармична информация.

Обикновено след приключването на ретро периода, до месец и половина след това, започват да се проявяват и първите тенденции за нестабилност.

При поява на тенденции за приключване, не си заслужава да се притеснявате и страдате, отпуснете ситуацията. Нещо много по-добро и успешно ви чака. Съдбата винаги се грижи за нас.

Напомняне: На 19 ноември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 20 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  20 ноември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта    20 ноември   и ще излезете от поста на   21 ноември  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  17:41-17:57 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

 

ВАЖНО! От 17 ноември до 7 декември 2018  Меркурий е ретрограден. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!