18 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е пълнолуние в Дева, то настъпва сутринта в 9.19 ч. по оста Дева-Риби, оста на рационалността на Девата и чувствеността на Риби. Ще се противопоставят детайлите, срещу обобщението и приключването на даден цикъл. В този ден може да видим някои събития в детайли, неща които са ни убягвали, сега ще се видни и ще ни помогнат да сглобим цялата картина.

Събитията в този ден ще ни помогнат да прозрем всичко в дълбочина.

В 21.34 ч. Слънцето и Плутон са в точен хармоничен аспект, който още повече ще придаде сила и мощ на събитията. Особено на вътрешен план, ще се намерят достатъчно сили за преодоляване на някои догми и ограничения. Ще се открие вътрешната сила и мотивация, от която винаги сте се нуждаели, за да продължите напред.

Днес е отлично време да се проведе Лунната диета в рамките на целия ден.

Непременно обърнете внимание, че имаме интервал на Луна без курс от и точно тогава не предприемайте нищо важно. Ако точно тогава постъпят предложения, не разчитайте на тях, защото най-вероятно изобщо да не се реализират.

ЛУНА БЕЗ КУРС10.11 ч. – 13.27 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.