18 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Козирог и до обяд ще е в напрегнат аспект с Марс. Въпреки препоръките за спокойствие и дипломатичност е вероятно да възникнат някакви тревоги и конфликти.  Те може да се проявят както в домашна среда, така и на служебното място.

Дори и да се чувствате провокирани и наранени, не предприемайте „бойни“ действия. Използвайте тази енергия за вашите цели, преследвайте си преките ангажименти, без да се отклонявате с излишни емоции.

Добрата новина е, че втората част на деня е много по-спокойна и продуктивна, до вечерта може да получите добри новини и интересни предложения. Да елиминирате поне една заплаха или двойствена ситуация.

Напомняне: На 19 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  20 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  20 март, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   20 март   и ще излезете от поста на  21 март   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел