18 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Първата част на деня е крайно неефективна, от 7 до 15 ч. Луната все още е в Стрелец, но вече е без курс. Този факт, съчетан и с ретроградния Меркурий, прави времето крайно непредвидими, може да се отложат срещи, да не се изпълни качествено това, което се предприема. Пазете се да не допуснете големи грешки, които после може да ви струват двойно.

Днес Марс и Нептун са в точен съвпад, това още повече трябва да ви мобилизира да внимавате и да не предприемате никакви стъпки за важни дейности. Преценката в бизнеса и финансите може да е много грешна, пазете се някой да не ви подведе и да се възползва после неправомерно от вас.

Влиянието на Марс и Нептун е благоприятно в творческите дейности и лечебните практики, в психоанализа. Този аспект засилва интуицията, възможно е да успеете да си разгадаете ситуации от миналото.

Ако днес не ви се работи и нямате ясна визия за нещата, да знаете, че се дължи на съвпада между Марс и Нептун. Този аспект отслабва силата и авторитета на мъжете, те са уязвими и не особено решителни. Не им се сърдете, ако са изпаднали във временна слаба ситуация.

Много трябва да се внимава с алкохол, лекарства и упойващи вещества, сега те ще действат двойно по-отровно и вредно.

След 15 ч. луната навлиза в Козирог, идва по-качествено време, когато може да се свърши пропуснатото от сутринта. До края на деня трябва да се внимава с това какво си пожелаваме и какви решения се взимат, защото после може да се окаже, че не са нито по джоба, нито по способностите за реализацията им.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС07.01 ч. – 15.03 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.