18 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Лъв и до 14 ч. е в хармоничен аспект с Венера. Както винаги Венера ще ни зарадва с нещо приятно и ще ни създаде комфортно настроение.

Важни събития ще има днес на тема любов, взаимоотношения и професионална реализация. Бъдете наблюдателни в часовете от 13 до 15 ч., особено в интервала от 14 до 16 ч., макар че вече ще е по-нервна и напрегната обстановката, ще успеете да разпознаете и хармоничните сигнали.

Венера започва да сформира хармоничен аспект със Сатурн и ще ни помогне да отсеем истинските връзки и приятелства като ги доразвие и стабилизира, от бързо преходните и несериозни отношения.

Напрегнатата част на деня започва след 14 ч. и продължава до 19 ч.

Като първоначално може да се засили нервното напрежение, да се внимава от прибързаност да не се пропуснат важни ангажименти, вслушвайте се в съвети и следете постъпващата информация.

След 16 ч. може вече рязко да спадне енергията, тонуса и ентусиазма и вече няма да имате желание никакви знаци и сигнали да следите и тълкувате. Най-доброто, което може да се направи е да се отпуснете, повече да си почивате и да не се товарите с тежка работа и напрегнати разговори. Временно нещо може да спре да се развива, да получите отказ, да се забавите с текущата работа. Добрата новина е, че утре всичко ще бъде преодоляно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв