18 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с Луна в Овен и с хубави аспекти.

Остават в сила благоприятните тенденции от края на изминалата седмица. Днес е благоприятен ден да се свършат важни административни дела, не отлагайте за следващите дни, защото в петък очакваме новолуние и до тогава постепенно енергията ще започва да спада, а и дните ще са подходящи само вече за довършителни неща.

От днес до 20 май, Слънцето е все още в Телец. Венера, управителка на този зодиакален знак сега се намира в интелектуалния знак Близнаци и ни предразполага към по-лесно и бързо усвояване на знания и събиране на информация.

Венера вече е ретроградна, което ще подпомогне всички тези, които дълго време са отлагали важни етапи в обучението си и обработката на нови данни. Сега е много благоприятен момент за четене, преговор и затвърждаване на знанията.

Напомняне: На 18 май е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 19май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 19 май, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   19 май  и ще излезете от поста на    20 май    след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!