18 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Запазва се енергията и тенденцията от вчера, Луната все още е във Водолей и ни настройва на по-позитивна вълна. Замисляме се за бъдещите си планове и проекти, ставаме по-общителни и приятелски настроени, както и по-толерантни към мнението на околните.

Много по-леко ще се работи в приятелска среда или екип. Това важи и за почивката, ако сте в компания ще успеете да издържите на колективната енергия.

Всички гореизброени тенденции ще важат за първата част на деня, когато са благоприятните часове са от сутринта до 15 ч.

От 15 ч. до края на деня  настроението е променливо, ще имате усещането, че не приемат и не оценяват вашите постижения. Ще се чувствате недооценени.

След 16 ч. може да се появят някакви временни трудности и ограничения, да спадне енергията и тонуса. Затова след 15 ч. до края на деня не е добра идея да се насилвате и да си насрочвате срещи, особено с хора, които не познавате достатъчно добре. Може да попаднете в неловки ситуации.

Венера вече се отправя към нехармоничен аспект със Сатурн (квадратура) и това ще се проявява в настроението, самочувствието и в общуването. Недейте да имате прекалено високи очаквания в любовта и взаимоотношенията в тази събота и неделя.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС – 21.51 ч. – 00.00 ч. !!!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.