18 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме този петък с Луна без курс. От 7 ч. сутринта до 12 ч. е крайно неефективно време за работа и проява в социума. Отложете деловите си ангажименти за след 12 ч., когато Луната вече ще навлезе във Везни и общуването ще стане по-задушевно и добронамерено.

До края на деня ще има достатъчно сили, енергия и всичко ще се развива много динамично.

Спокойно ще може да си свършите всичко онова, което е изостанало от сутринта.

Вечерта е подходящо време и за спорт, ако имате сили след края на работната седмица.

От днес до 23 юни включително е знаков и полезен период, в който ще се осъзнае, че трябва да се движим в крак с новото, което ни дава знаци, че иска да навлезе в живота ни.

И макар, че вече отминаха затъмненията, трябва да си припомним, че се намираме все още в голям период на трансформации чак до пълнолунието в Козирог на 24 юни.

Ето и една любопитна подробност: трансформациите, които са се задействали в личния ви хороскоп от отминалите две затъмнения (лунно на 26 май и слънчево на 10 юни), може да са задействали събитията още половин, дори до една година по-рано. А, в други случаи ефектите от тези затъмнения може да видим и след 6 месеца от тяхното проявление.

Все още сме под силното въздействие на аспекта между Сатурн и Уран, който беше точен на 15 юни и който поне до края на месеца ще дава своите резултати. Сатурн е социална планета, Уран е висша планета, задействаните процеси от тях са достатъчно мощни и силни, те се отразяват не само в личния ни живот, но и в обществено-политическия.

Припомням всички тези факти, за да може да се осъзнае по-ясно случващото се в момента в личен и социален план. И всеки сам за себе си да положи усилия да извади максимална полза от тези задаващи се нови тенденции.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 06.55 ч. – 11.55 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв