18 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с продължителен период Луна без курс 09.44 ч. – 14.19 ч. , много внимавайте в този период, за да не започнете с фалстарт. Ако усещате, че нямате сили и ентусиазъм, не се притеснявайте, това е временно явление. Постарайте се да довършите вече започнатото.  Важните неща оставете за следобяд. Вършете само неотложното и то при голяма концентрация на вниманието.

След 14.30 ч. Луната вече навлиза в Овен, веднага ще се усетите неговата ентусиазирана и огнена енергетика.

Добрата новина е, че днес може да се подходи деликатно и интуитивно, с разбиране и съпричастие. Изберете винаги доброто и хармоничното.

Не се изкушавайте да кажете някому „истината“, т.е. не бъдете груби и осъждащи, защото няма да постигнете нищо хубаво на финала.

Дръжте речта под контрол, постарайте се да не се изплъзват иронични и осъждащи думи. Принципно съществува такава опасност, защото Меркурий е в напрегнат аспект с Плутон. Хубавата страна на този аспект е, че човек става прозорлив и има възможност за задълбочен анализ. Това е хубав аспект за изследователи и научни работници, както и за всички, които искат да усвоят дълбоко някакво знание.

Днес рано, рано призори в 4.33 ч. Венера преминава в Рак до 11 август.

Повече за Венера в Рак може да прочетете ТУК

Който иска може да направи силния енергиен ритуал за посрещане на Венера в нов знак, за да активира енергията на любовта и парите в живота си. Прочетете повече за това ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС09.44 ч. – 14.19 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.