18 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта започваме новата седмица с Луна без курс, по-ранобудните да са внимателни и да тръгват по-рано за където са се запътили, защото може да има непредвидени забавяния.

Ефективната част на деня започва след 9.08 ч. след като Луната навлезе в Овен.

До края на деня има хубави аспекти, които ще са много мотивиращи за работа, обучение и осмисляне на бъдещи проекти.

Марс и Уран са в точен аспект днес, това е един от най-важните аспекти за годината и неговото въздействие много дълго ще ни носи нови възможности за промяна на консервативното мислене. Ще отпаднат някои досегашни представи и ограничения, ще се създават възможности да си поставяме много по-смели задачи и цели. През следващите месеци ще можем да си обменим мирогледа, философските и дори религиозните възгледи.

Квадратурата между Марс и Уран дава възможност да получим бързо нарастване на енергията, възможност да получим подарък от съдбата. Като промените ще започнат първо на духовно ниво – ще се променят първо нашите ценности и възприятия и след това околният свят ще започне да се нагласява спрямо тях.

Отбележете си отсега, че на 20 януари ни очаква травматичен и взривоопасен аспект, съвпад на Марс с Уран в 7° Телец, точно в този ден и Луната е без курс. Не си планирайте нищо важно за тогава, в това число операции, дълги пътувания, преговори, сделки – нищо от това не се препоръчва да се планира тогава.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 05.46 ч. – 09.08 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв