18 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е все още в Телец, до 13 ч. се препоръчва да се внимава с поетите ангажименти и отговорности, защото може да се окажат непосилни.

Всички описани събития от вчерашната прогноза ще се разгръщат и днес. Очаквайте наситен и интензивен ден. До края на седмицата ще се намираме под въздействието на Сатурн – планетата на стабилността и установените норми и закони, и Уран – планетата на промените, които бяха в точен напрегнат аспект. Напомням отново, че този аспект ще ни държи в напрежение и ще ни провокира да се откъснем от старото и да поемем по нов път през цялата 2021 година. Той ще се повтори на 15 юни и на 24 декември 2021 г.

Интересно ще бъде да наблюдавате какво се случва в личен и служебен план около вас през този месец – това сега е загатването на темета, която тези две планети активират в живота ви. През юни месец ще има развитие и по-сериозно разгръщане на тази тема, а през декември и януари 2022 г. вече ще видите какви реални събития и преобразувания са станали.

В 12.45 ч. Слънцето преминава от Водолей в Риби до 20 март. Това е много важна смяна на енергетиката на месеца. Революционното настроение на Водолей се сменя с много по-меки и деликатни енергии на Рибите. Ставаме по-интуитивни, състрадателни, добронамерени, засилва се емпатията, активизират се творческите процеси и изяви. Честито на всички от зодия Риби, сега започва период на вашето обновление, възход и набиране на сили, особено след датата на настъпване на рождения ви ден.

За утре не си правете амбициозни планове, денят е крайно неподходящ за нови начинания и важни дела. Цял ден Луната ще е без курс и това ще затруднява всички делови дейности.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв