18 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 11 ч. Луната все още е в Стрелец и ще имаме хармоничен аспект на Слънцето и Луната. До тогава все още може да подновите своите връзки с чужбина, да подадете молби за възстановяване на права за обучение, да подновите своите права на обучение. Луната в този знак ни отваря към света и знанието и в комбинация с ретроградния Меркурий, можем да подновим и компенсираме пропуснатото.

Следва кратък период на Луна без курс от 11 до 12.38 ч., тогава трябва да се преустановят важните дейности.

След 12.38 ч. Луната вече навлиза в Козирог и веднага се среща с огнения и динамичен Марс. Това ще събуди раздразнителност и избухливост. Тази тенденция ще се задържи до 17 ч.

След това вечерта енергиите ще са много по-спокойни и благоприятни. Ще постъпят и добри вести, които дълго време сте очаквали.

Напомняне: На 19 февруари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 20 февруари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  20 февруари, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   20 февруари  и ще излезете от поста на  21 февруари  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  11.04 ч. – 12.38 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

 ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв